torstai 22. syyskuuta 2011

FINNISH DESIGNERS ROCK!


Kaksi viiemistä viikonloppua on ollut täynnä touhua ja tapahtumaa ja viikot taasen täyttyvät työstä, joten postaus aikaa ei ole, vaikka materiaalia kyllä olisi tommonen 1000 kuvaa jemmassa ;) Tässä kuvia viime perjantailta, kun olin Looking Good Finland tapahtumassa Midnight fashion showta katsomassa ja sitten samaisen tapahtuman Fashion marketilla sunnuntaina. Ei voi muuta sanoa,
kun Go Finland! Meillä on upeita suunnittelijoita sekä muotinäytös oli paras jossa olen ikinä ollut!
Looking Good Finland oli  mielestäni myös idealtaan mahtava. Ideana oli yhdistää taidetta, muotia ja musiikkia. Itse kun olen taide ja tyyli hullu, niin mielestäni huippu idea, melkein kuin omasta hatusta ;)
Ylhäällä olevassa videossa kaikki asut ovat Iki-ihanan Poola Katarynan. Törmäsimme suunnittelijan kanssa sattumalta 2010 kesällä auringonlaskussa Kallio piknikillä ja hän kertoi silloin ajatuksistaan perustaa oma merkki.
Hienoksi osattautuivat visiot =)
http://www.poolakataryna.fi/

Past two weekends has been full of happenings and going on, but weeks are full of work which equals to no posting time =(  Here is photos from last friday when I was at the Looking Good Finland event. First I attended in midnight fashion show which had Finnish designers and was definetly the best fashion show I´v ever been! After that I went in sunday for the fashion market which was part of the event.
http://kreative.fi/lookingood/

Merkkejä jotka olivat mukana.

Marks that collaborated.


Final catwalk. FEAR LADY GAGA! ;)Sunnuntain shoppailuasu.

Sunday shopping outfit.Poola Katarynan tuotteita.       Poola Kataryna´s designs. 
Riivarin syysmallistoa.          Riivari designs.
http://www.kaisariivari.fi/
House Of Syys koruja.
Näiden korujen äärellä tuli vietettyä aika tovi, kun kaikki näyttivät niin herkullisilta. Harvoin nään korumallistoa josta tekisi mieli kerätä joka ikinen mukaan! Korujen suunnittelija oli myös ihastuttava persoona joka kertoi tarinoita mm.. korujen materiaaleista ja tausta ideoista jotka juontavat matkailuun ja kierrätykseen.

House Of Syys accesories.
I dont often see accesorie collection that makes me just want to crab them all and put it on, but this was definetly one of those! =) 
http://houseofsyys.com/


Sade Sekki
http://www.sadesekki.fi/


Taidetta tapahtumassa. Tämä Samuli Suonperän työ oli lempparini.

Art from the venue. This piece from Samuli Suonperä was my favorite.
Even the name fitted for me, it was: Life is a revenant.


Onnistunut ainoa ostokseni.
House of Syys korujen suunnittelija kertoi, että kyseessä on prototyyppi ja haaveili jos vielä joskus saisi samaisen tehtyä ihan hopeisena. Hopeista versiota siis odotellessa, vaikka kyllä tämä metallinenkin versio on aivan mahtava ja miellyttävän tuntuinenkin päivän käytön jälkeen!
Koru kulkee nyt nimellä "stressi sormi ristini" ;)

My new ring from House of Syys.

Loppuun söppänä pätkä Alexandra Alexi:ksen esityksestä midnight fashion showssa.
Samainen nuori nainen luo poptähden uraa Nykissä ja avasi muun muuassa 2009 Brooklyn fashion weekin.
Saadaankohan me vielä hänestä suomen oma Lady Gaga?? =)

And in the end, heres a short cute clip from Alexandra Alexi´s performance in midnight fashion show.
This young talent is making career in New York and  also opened the Brooklyn Fashion week in 2009. Are we gonna get our own finnish Lady Gaga? =)9 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista. Joo on tullut tosiaan käytettyä ihan superpaljon noita house of syys-koruja. Aion kyllä tilata Marinellalta just noita ristikoruja lisää jossain vaiheessa :). Ja noi Samuli Suonperän taideteokset on muuten oikeesti ihan superhienoja. Oon monesti ihastelliu niitä M-barissa ja nyt tuolla LGF:ssä. Sitten kun oon rikas niin ostan itelleni sellasen. (Eli varmaan tosi pian, hehe). Hyvä tapahtuma tämä, harmi ettei hirmu monet vielä löytäny tietään perille :).

  VastaaPoista
 2. Hei Mirka, Tuli myös himo saada lisää noita koruja, täytyy varmaan myös laittaa tilausta kun nettikauppa aukeaa hänellä =)
  Samuli Suonperän työt ois mulla kans omalla seinällä kiikkumassa, jos rahaa yhtäkkiä jostain pelmahtas helmoihin ;) Samaa mieltä tuosta tapahtuman väen vähyydestä, sangen ikävää, vaikka mainostus näytti olevan ainakin kohdillaan. Joka puolella törmäsin kaupungissa LKF mainoksiin! Ehkä samaan aikaan näin syksystä on liikaa tapahtumia, itselläkin ollut vaikeuksia sovittaa kalenteriin, että mihinkäs sitä ehtii ja mihin ei.

  VastaaPoista
 3. Moikka Jazmin,

  Kiitos tosi kivasta jutusta ja mahtava kuulla kommenttisi muotinäytöksestä. Ensi vuonna vedetään vielä paremmaksi ;)

  Terkuin,
  Essi, Kreative Generation (LGF-tapahtuman järjestäjä)

  PS. House of SYYS:n koruja löytyy Kreative Shopista: http://houseofsyys.kreative-shop.com/
  PPS. Jos äkkirikastut, LGF-taideteoksia on saatavilla Kreative Shopista lokakuun loppuun - Samuli Suonperän teokset lisätään kauppaan tämän viikon aikana :) http://lookingood.kreativeshop.com/

  VastaaPoista
 4. Oh, täältä minä siis vihdoin löysin sinut! Kiitos kauniista sanoista ja oli kyllä superia tavata. :)

  Muistuta mua ensimmäisen tilauksen yhteydessä (että oot in-my-boulevardin tyty), niin mä muistan sua jollain kivalla yllärillä (;

  VastaaPoista
 5. great location! AMAZING POST! I'm following you now! Hope we can follow each other, if you like my blog! Mary
  FOLLOW Venus at Her mirror
  FOLLOW Venus on Facebook

  VastaaPoista
 6. Erittäin myöhäinen Kiitos Essi kopmmentoinnistasi =) Odotan innolla ensi vuoden LGF tapahtumaa ja uskon, että siitä tulee mahtava =)
  Täytyykin vierailla tuolla Kreativen sivuilla ja pysyä mukana mitä kaikkea kivaa siellä on tarjolla =)

  VastaaPoista
 7. Maria, Thank you for commenting =) Im following you now in blogger =)

  VastaaPoista
 8. Marinella, Kiitos kommentoinnista, mielelläni jaan kauniita sanoja, kun joku on niiden arvoinen =) Juu ja täällähän minä blogissa hillun. Tosin nyt olen elänyt yli viikon hiljais eloa ;) Täytyy laittaa tilausta tulemaan, heti kun seuraava tili tulee!! Kiitos sormuksesta, se on ollut käytössä kovasti ja ei edes mustaa sormea metalli materiaalistaan huolimatta!

  VastaaPoista
 9. Taide, muoti ja musa... kietoutuneena yhteen! Wow, hienoa menoa siella Suomessa!

  Kiitos kommentistasi. Olet suomalaiskontaktini;) Tuntuu hyvalta saada kivaa palautetta sielta pain. Rakkaasta kaukaisesta maasta.

  Sulat on aivan ihania... niin girlya!

  VastaaPoista