keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kallion puistokirppis tulee taas 25.8.

Kallion puistokirppis

Kallion puistokirppis tulee taas nyt torstaina 25.8. klo 14-20. Kirppis järjestetään Torkkelinmäellä Pengerpuistossa ja sen lähiympäristössä. Myymään voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista ja myyntipaikka ei maksa mitään.
Kannattaa tulla, koska voi tehdä ihania löytöjä melkein ilmaiseksi!
Olen tietenkin taas myymässä, kuhan ei sada koiria ja kissoja ;)Tässä ihana taiteilija sukulaiseni Ida myymässä, kaikkea outoa ja ihanaa =)
Idalla on oma sivusto muun muuassa facebookissa, jossa voi nähdä ja ostaa hänen tuotoksiaan: http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001150513912Olin itse viimeksi heinäkuussa järjestetyssä puistokirppiksessä myymässä ja shoppailemassa ja todella kannatti! Täytyy sanoa, että tuhlasin sen minkä tienasin ;) Ylhäällä olevassa kuvassa myynti kumppanini ihanainen Liisi =)
Mukaan lähti muun muuaassa alhaalla olevan kuvan pitkä musta Boohoon mekko, hintaan 2€. Sekä alhaalla olevan kuvan Primarkin pitkä musta liivi 1.5€,Lisäksi hyviä löytöjä olivat: Nümphin trikoot eurolla, viereiseltä myyjältä, joka myös lahjoitti minulle mageita sukkahousuja, kiitos =)  

Huivi 50 senttiä ja Vagabondin sähkönsiniset avokkaat 3,5€. Yritän esitellä ostoksia lisää täällä kun kerkiän =)

Alhaalla kuvassa Nümphin paita joka on samaa kuosia kun ne mun ostamat trikoot. On muuten päällä juuri tällä hetkellä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti