sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Voicen muotiviikko lauantai.


Voicen muotiviikkojen päätös päivä oli todellakin vierailun arvoinen!
Lähdin tapahtumaan syntymäpäivieni kunniaksi katsomaan suosikkejani, eli Minna Parikan ja Tiia Vanhatapion luomuksia. Kyse oli "Fantastic Four" muotinäytöksestä, jossa esiteltiin Tiia Vanhatapion, Minna Parikkan, IVANAhelsingin ja Katri Niskasen tuotoksia.
Muotinäytöksestä en saanut kummoisia kuvia, kun mukana oli kivikautinen kamera. Sen sijaan onnistuin ottamaan muutamia kivoja henkilökuvia. Niissäkään ei laatu kyllä hivele silmää, mutta menkööt uutta kameraa postista odotellessa...


Lumene Natural Coden meikkiständi.


Kuin Suomi versio Sex and the Cityn naisista =) Bongasin nämä tyylikkäät naiset sisäänkäynniltä. Jokaisella oli minusta ihanat ja omintakeiset asut! Harmi, että kengät jäi kylläkin kuvasta. Kiitos vielä leideille kuvasta!Iloiset Läkerol tytöt huokuttelemassa maistiaisiin =)Onlyn mallinukkeja, Onlyn ständillä.


Minna Parikkaa päästä varpaisiin Fastastic Four näytöksessä. Vaaleanpunainen rokkaa!


Vaaleanpunaista tyyliä bongasin myös upeasti edustettuna tämän ohi kulkevan leidin päältä. Olin itsekkin pukeutunut vaaleanpunaiseen samaisena iltana, joten siksi ehkä tämä väri juuri vetosi koko illan =)
Loppuun jälleen tälläinen idoli tapaamiskuva tai oikeastaan kaksi =) Bongasin suuresti ihailemani Colour Me Blogin kirjoittajan Indie Dayssin ständiltä. Hän on oikealla tuo pieni ja söpö, minun jättiläisen kainalossa ;)
Kiitos kuvista ja jutustelu hetkestä! Kiitos myös mitä ihanimmalle bloggaaja Emmille kuvaamisesta, sen mitä tuosta kivikautisesta kamerasta sai irti. No ainakin näissä on sellanen ajanpatinoima vintagekuvan tunnelma ;)

Colour me blogi:    http://colourme.indiedays.com/
Emmin Blogi:    http://nofashionvictims.indiedays.com/

4 kommenttia:

 1. AH kiitos tästä postauksesta! Harmitti tosi paljon, kun ei itse päässyt paikan päälle (alaikäisyyden riemut) Nyt sai ainakin pientä vilkaisua Minna Parikan näytökseen :) P.S Tykkään sun mekosta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos =) Tylsää, että tommonen kun ikäraja esti =( Siellä oli rajatut anniskelualueet erikseen, joten en kyl tajuu, outoo... Tää mun postaus nyt on tällänen räpellys, mutta Nelliinan blogissa on nyt hyviä kuvia näytöksestä, check: http://nelliina.indiedays.com/2010/10/04/tiia-vanhatapio-minna-parikka-katri-niskanen-ivanahelsinki/

  Myös Voicen sivulle oli tullut kuvia =)
  Check: http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsgallery&tmpl=gallery&gallery_id=7

  VastaaPoista
 3. вы интересно пишете1))

  http://NEWBLOODSTYLE-HAUTECOUTURE.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Thanks for commenting Sofia =) I love your blog name and you make great stuff! Im your reader now =)

  VastaaPoista