perjantai 22. lokakuuta 2010

Muotimessut Osa 2

Sunnuntai 17.10 oli ehdottomasti minulle Muottimessujen parasta antia. Tässä muotisuunnittelija Katri Niskanen suomen Ellen päätoimittajan Mirva Saukkolan haastattelussa. Katri oli älyttömän söpö ja kovin naurava sekä säteilevä ihminen =) Check: http://katriniskanen.com


Siinä More To Love blogin Peppi heittää riehakkaana tavaraa tiskiin =) Bloggaajienkirppis oli kuin  rokkibändin keikka ja sai aikaan "pientä" joukkohysteriaa. Onnistuin silti tekemään super kivat löydöt!
Kaikkea en jaksanut kuvata, mutta tässä parhaat =)  


Vähän joutui taistelemaan, mutta mun taktiikka huudella ihmisille: "Hei sinä siellä, voitko antaa mulle sen mitä sulla äsken oli kädessä!" Toimi erittäin hyvin ;) 


More To Love bloggaajien arkiasu stailaus, Eeva-Maria nimiselle ladylle.

Yllä kuvassa myös pinkki menoasu stailaus.


Ihastuttava Antti Asplund kertoo kevät / kesä 2011 kokoelmastaan, joka kantaa nimeä There. Kävinkin sovittamassa erästä tunikaa mallistosta ja toivon, että se löytyy vielä herran liikkeestä, kun avaavat liikkeen 29.10.2010. 

Check:  http://www.anttiasplund.com 
Infoa liikkeestä check: http://coolcupcake.blogspot.com/2010/10/island.html

Antti Asplundin ständi.
Cyber Shopin muotinäytös oli värikäs ja villi. Pahoittelut kuvien ladusta. 
Parempia kuvia check: http://www.cybershop.fi/Laura Ashleyn, neulenäytös vei sydämeni! Rakastan neuletunikoita, mekkoja, boleroja, shaaleja ja neulepaitoja! Vielä jos löytyy kirkkaissa väreissä, niin nam =) Lisää herkkuja check: http://www.lauraashley.com/fashion/fashion/icat/women/


Changen alusvaatemuotia


Lopuksi kuva  ihanista ladyista  korumessujen puolelta,
Mosa Interiors liikkeen ständiltä. Vaatteet heille olivat lainanneet burlesquetaiteilijat: Olivia Rouge ja Cherise.

Check: www.mosainteriors.fi
www.oliviarougeshop.com ja www.cherise.eu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti